Job openings

 

Operator Productie & Development

(40 uur per week)

Rheden, 14.12.2017

Wil jij werken aan mooie en innovatieve lichte producten uit thermoplastisch composieten? Ben jij de creatieve hands-on operator die naast het draaien van productie ook graag bijdraagt aan productontwikkeling? Wil jij daarbij onderdeel uitmaken van een organisatie die volop groei doormaakt? Dan komen wij graag in contact met jou!

job opening 

Vanwege de uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een technisch opgeleide  Operator Productie & Development. Naast je rol van operator op de productieafdeling ben je tevens werkzaam voor de collega’s van de afdeling development.  

Dit houdt in dat je enerzijds samenwerkt met je collega’s in een dagdienst of tweeploegendienst waarbij jij als machine operator op wisselende werkplekken je taken uitvoert. Anderzijds ben je werkzaam als operator development en ben je het verlengstuk van de afdeling development die de productontwikkeling doorvoert.  In deze rol werk je samen met je collega operators, met de development technicians en de project engineers. Je rapporteert aan de Manager Operations.

Je werkzaamheden als machine operator zijn: 

Het bedienen van de machines in het productieproces. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het handelen en controleren van producten volgens de voorgeschreven normen en werkinstructies. Je lost kleine storingen op. Je registreert de voorgeschreven kwaliteitscontroles en het voert deze uit. Daarbij voer je kwaliteitstesten uit gedurende het proces en voer je dagelijkse en wekelijkse proces procescontroles uit en leg je deze vast.

Je werkzaamheden als operator development zijn:    

Het uitvoeren van de interne opdracht ontwikkeling. Je voert development projecten uit onder supervisie van de project engineer. Je stelt de machines in en verricht periodiek onderhoud. Daarbij signaleer je het noodzakelijke onderhoud.

Wat vragen wij van de Operator Productie & Development?
Om in deze functie succesvol te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar iemand die zich geautomatiseerde processen snel eigen maakt en informatie snel opneemt. Je interesseert je voor nieuwe technologieën. Je gaat technische uitdagingen niet uit de weg. Daarbij heb je een pro-actieve werkhouding. Je vind het geen probleem om productie te draaien en vervolgens te schakelen naar meer complexe development werkzaamheden.

Verder vragen wij van je:

  • Affiniteit met techniek en ervaring binnen een productiebedrijf;
  • (Bij voorkeur) een diploma richting technische VMBO met profiel PIE (Produceren, Installeren en Energie) of een vergelijkbare technische opleiding;
  • Een afgeronde VAPRO A opleiding is een pré;
  • Kennis van logistieke en productieprocessen;
  • Kennis van kunststofverwerking is gewenst;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal. Bij voorkeur ook kennis van de Engelse en Duitse taal i.v.m. onze internationale werkzaamheden.

Waar ga je werken als Operator Productie & Development
Cato Composite Innovations BV ontwikkelt en produceert componenten en producten uit thermoplastische composieten. Met thermoplastische composieten verbeteren wij de producten van onze klanten, door ze sterker en lichter te maken, beter tegen impact te beschermen en tegelijkertijd een aansprekend uiterlijk te geven. Onze expertise omvat het specificeren van materiaal, het ontwikkelen van matrijzen en procestechnologie  en de serieproductie van deze componenten. We ontwikkelen deze componenten samen met onze klanten en toeleveranciers. De resultaten zijn mooie, innovatieve producten voor sport- en consumentenartikelen, de vliegtuigindustrie, machinebouw maar ook voor de automobielindustrie. Wij zijn met ongeveer 15 personen gevestigd in een ruim pand in Rheden, waar wij eigen product ontwikkeling en productie hebben. Wij innoveren onze producten en processen om een technische voorsprong te behouden. Klanten uit binnen en buitenland weten ons te vinden!

Wat bieden wij je als Operator Productie & Development?                            Naast een plezierige werksfeer, biedt Cato Composite Innovations je een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder bieden we je alle mogelijkheden om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!                     Voor functie-inhoudelijke informatie neem je gerust contact op met Sander Liebrand. Sander is te bereiken op telefoonnummer 06-46205615. Hij zal je graag uitleggen wat de functie van Commercieel & Logistiek Medewerker Binnendienst inhoudt en hoe het is om je loopbaan te vervolgen bij Cato Composite Innovations. Voor solliciteren kun je reageren via vacature@catoci.com. Meer informatie over ons vind je op onze website www.catoci.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.   Cato Composite Innovations B.V. Havelandseweg 8e, 6991 GS Rheden